středa 17. dubna 2013

Archiv 2002 - 2004



23.12.2004                        
Po delším napínání tady máme druhý článek z cyklu Šampónova hodnocení sezóny. Upozorňuju, že vás nenapínal Šampón, alébrž já, takže nesypte popel na Šampónovu hlavu, ale na mojí:)
- š.t.a.n.y.

                                                                 
17.11.2004                        
Jistě všichni čekáte na fotečky ze sobotní oslavy Hajdulákových a Vánisových narozenin, tož tady je máte (jinak také v sekci akce:).
- š.t.a.n.y.

                                                                 
26.10.2004                        
Tak a máme tu první šampónův článek. Omlouvám se že ho dávám na stránky až nyní, ale minulý týden v nemocnici to jaksi nešlo a před nástupem jsem to opět nestihl:(
- š.t.a.n.y.
                                                                 
12.10.2004                        
Vzhledem k tomu, že nám skončila pro letošní rok oficiální závodní sezona Mezinárodního Mistrovství Silničních Motocyklů a H.C. Clup měl v tomto seriálu své zastoupení, sluší se (podle mě) o tom podat zprávu.
Někteří (ať kluboví nebo příznivci klubu) o tomto počínání víte, někteří možná ne a jistě se najde i skupina, kterou to vůbec nezajímá. Tím chci jen naznačit, že doufám v to, že si tyto řádky najdou své čitatele a na jejich reakce a názory se těším.
Ve třech následujících “rádoby” článcích naleznete malou rekapitulaci letošní sezony.
Jen pro doplnění chci uvést, že jsou i jiné sporty a aktivity, kde najdete zástupce H.C. Clupu. Např. náš borec Vánis jel už vloni Nova Author Cup – závod horských kol na trati Jizerské padesátky (snad jsem to nepopletl) a Hajdulák se letos začal intenzivně věnovat terenním motocyklům, konkrétně enduru (snad jsem to opět nepopletl). Velice bych si přál, aby se i nadále a nejlépe ještě ve větším rozsahu zapisovali členové H.C. Clupu do oficiálních výsledkových listin apod.
- Šampón
                                                                 
12.10.2004                        
Pozor pozor! Na vědomost se dává, že tuto sobotu 16.10.2004 se bude konat další z našich fichtl akcí! Přibližně v 16.00 bude od našeho H.C. clupu startovat "ORIENTAČNÍ ZÁVOD FICHTLŮ"! Bude to pravděpodobně poslední letošní fichtl akce, proto si ji nenechte ujít! Bližší info Vám rád podá Šampón.
Dále, do sekce links byly přidány na Šampónův návrh další dva odkazy.
A aby toho nebylo málo, máme pro Vás další novinku. Máte možnost nechat si zanést vaši emailovou adresu do naší databáze a mi Vám budeme zasílat oznámení o změnách nebo novinkách na našem webu, případně oznámení o pořádaných akcích. Vaše žádosti na zanesení do databáze zasílejte na adresu hcracing@email.cz .
- š.t.a.n.y.

                                                                 
08.09.2004                        
V sekci akce přibyli fotky ze sobotní fichtl šestihodinovky a opět by měli být přístupné fotky z III. ročníku Fichtl Srazu 2004.
- š.t.a.n.y.
                                                 
05.09.2004                        
Jak jste si jistě všimly, vzkazy momentálně běží takže pište pište :)
V nejbližší době dám na web fotečky ze super utajeného závodu - fichtl šestihodinovky 2004.
- š.t.a.n.y.
                                                                 
01.09.2004                        
Mno tak pro změnu nemakají vzkazy, naštěstí ne moji vinou (protentokrát:)... Vypadá to že server na kterém jsou vzkazy hostovány má trošičku problémy.... Doufám že je brzy odstraní, do té doby se omlouvám všem, kteří je chtěli vyzkoušet:(
- š.t.a.n.y.
31.08.2004                        
Jen malé upozornění na připravovanou sobotní akci. Před naším H.C. clupem nám zahraje skupina VETROL a TOROTOROT. Dále zde.
Také už nám po stoletích toužebného čekání můžete zanechávat vzkazy ve vzkazovníku.
Fotky z fichtlsrazu 2004 zatím bohužel nemakají... :(
- š.t.a.n.y.
                                                                 
01.08.2004                        
Tak nám přestali fungovat fotečky z letošního fichtlsrazu. Bohužel nám je náš provider smáznul z webu tak jsou nedostupné. Kam s nima budu řešit po návratu do práce (cca za 14 dní) a snad se mi podaří vymyslet nějaký způsob jak Vám je zpřístupnit.
- š.t.a.n.y.
                                                                 
18.06.2004                        
Tak a máme tu konečně pár fotek z III. ročníku srazu trápičů malých kubatur 2004 ! Není jich moc, ale i tak jsem musel rozdělit jejich umístění na dvě půlky, tady je první půlka a tady druhá půlka.Bohužel se nám sem všechny fotky zdaleka nevejdou, jen já s hajdulákem jsme jich pořídili cca 650....Snad se mi podařilo vybrat to nejlepší. Pokud máte nějaké fotky o kterých si myslíte že by tady neměli chybět, dejte nám vědět, něco s tím uděláme (pokud jich nebude dalších 600... :)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
23.04.2004                        
Přidal jsem fotky z exkurze do Staročeské hospody v Dětenicích. Mimochodem, moooooc pěkná hospůdka:)
Edit: Omlouvám se všem za nedostupnost fotek, bohužel se mi zamíchala malá a velká písmenka do odkazů což není zrovna dobře... Teď by to mělo chodit tak jak má. Pokud někdy v budoucnu zas něco podobného nastane, neváhejte, pište a sprdněte mě ať to co nejdříve odstranim... (i když samozřejmě v budoucnu už se nemůže nic takového stát, tato chyba může na našich stránkách nastat max. 1x za 10 let:)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
22.04.2004                         Tak máme tady plakát k všemi toužebně a netrpělivě očekávané akci Srazu motocyklů do 50 ccm 2004! Takže si můžete být jisti, že se i tento rok bude sraz konat!
- š.t.a.n.y.
                                                                 
29.03.2004                        
UDÁLOST STOLETÍ!!!!!! - Ač je to neuvěřitelné, dozvěděla se naše redakce, že BUŘT už není panic!!! Dle důvěryhodných zdrojů se o toto postarala nejmenovaná H.K. Clup H.C. vítá Buřta mezi skutečnými muži! :)
Dále foto z výstavy Motocykl 2004.
- š.t.a.n.y.

 08.03.2004                       
Pro ty z Vás, kteří se účastnili minulých ročníků Srazu motocyklů do 50 ccm máme dobrou zprávu - H.C. clup již započal s přípravou dalšího ročníku 2004! Program bude opět bohatý a zajímavý, předběžně byl stanoven termín konání srazu na 5.6.2004. Termín ale ještě není definitivní.
Také chceme upozornit, že se ve dnech 11 - 14.3.2004 koná v Praze výstava Motocykl 2004. H.C. clup se jí samozřejmě zúčastní též. (Jen jako návštěvnící, zatím:)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
29.01.2004                        
Nazdárek návštěvníci. Tak už jsem obdržel slíbená foto od Šampóna a samozřejmě jsem je okamžitě přidal k již umístěným fotografiím:) Zároveň jsem trošku změnil umístění foto z některých akcí - foto z oslavy narozenin Hajduláka Břytvy a Vánise a ze Silvestru 2003 na horách jsem přesunul z foteček do akcí. Zároveň jsem do akcí přidal foto ze Silvestru 2003 v H.C.
Nová foto od Šampóna naleznete v akcích Narozeninová párty Břitvy, Vanise a Hajdulák 30-tiny, Narozeninová párty Lukyho, Mrázka, Michala a Oldy aneb Pyžamovej mejdan bez pyžam a v Silvestr 2003 na horách.
- š.t.a.n.y.
                                                                 
20.01.2004                        
Zdravím čtenáře H.C. stránek:) Určitě jste už všichni nedočkaví na další várku foto z akcí, proto jsem do rubrik Akce doplnil foto ze Slavností léta 2003 (už bylo načase:) a z Pyžamového mejdanu bez pyžam 2003, dále v rubrice fotečky přibyla dokumentace k menší oslavě narozenin v H.C. klubu (Hajdulák už je třicátník:), dále foto z Mikuláše 2003 a ze Silvestru na horách 2003.
Tak teď by na našich stránkách měli být všechna foto která se ke mně zatím dostala, další foto mám přislíbené od mistra Šampóna tak snad ještě budu moct na naše stránky v blízké době něco zajímavého přidat.
Dále chci upozornit na změnu v hoření liště : změněno about us na links, zatím totiž nikdo nevymyslel nic co bysme mohli o sobě napsat..... Pokud má někdo ze členů H.C. další návrhy na odkazy, které by neměly v sekci links chybět, dejte mi vědět....
- š.t.a.n.y.
                                                                 
23.10.2003                        
Fotky z milhausovy a woodyho oslavy narozenin (alespoň myslím:) Psané info berte s rezervou, doplním a upřesním později....jednou........možná.......snad:)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
23.10.2003                        
Omlouváme se za dlouhý výpadek v aktualizaci našich webových stánek, bohužel jsem však poslední 2 měsíce polehával v liberecké nemocnici přirozeně bez přístupu k inetu:( takže jsem nemohl provádět žádné aktualizace. Pokusím se ale vše co nejdříve napravit:)
- š.t.a.n.y.

                                                                 
29.8.2003                          
Zdravím návštěvníky:) Do sekce fotečky jsem přidal pár foto umění letců H.C. clupu:)
                                                                 
26.8.2003                          
Konečně se mi podařilo na chvíli vyřešit problémy s místem na ukládání obrázků - z toho důvodu jste na našich stránkách již dlouho neviděli žádné nové fotoreportáže. Do sekce AKCE jsem tedy promtně doplnil foto z Bacov Cupu! Tak neváhejte a hned si je prohlédněte, stojí za to:) Další foto budou přibývat, přeci jen se toho přes léto konalo celkem dost:)
                                                                 
25.8.2003                          
Zajímá Vás jak dopadl Bacov Cup? Bylo to napínavé! Bylo to zajímavé! Bylo to strhující! A neuvěřitelné se stalo skutečností! Ano Vážení! H.D. pokořil Bacov Cup v úžasném čase cca 3 hodiny 10 minut! Gratulujeme k tak squelému sportovnímu výkonu!:)
                                                                 
22.8.2003                          
Dnes se již konečně s definitivní platností uskuteční Bacov Cup (viz. níže). V 17.00 startujeme od H.C. putiky. Přijďtě se všichni zúčastnit:) Kolo vezměte sebou!:)
                                                                 
13.8.2003                          
Tuto neděli 17.8.2003 nebo nejpozději v neděli 24.8.2003 proběhne Bakov Cup!:) O co jde? Dojet ze Všelibic do Bakova a zpět na kole bez sesednutí (cca 50 km)! Lépe řečeno, H.D. musí dojet do Bakova a zpět bez sesednutí, protože mu to ukládá sázka uzavřená mezi ním a Hajdulákem. Nutno podotknout, že H.D. na kole neseděl už cca 10 let, možná i více:) Ostatní zúčastnění mohou provádět občerstvovací přestávky dle libosti (a četnosti přilehlých občerstvovacích zařízení). Start se uskuteční v odpoledních hodinách ve Všelibicích u H.C. Clupu, přesný čas není zatím znám.
                                                                 
7.8.2003                             
Bohužel musím oznámit, že koncert skupiny VETROL plánovaný na 8.8.2003 je zrušen. Všem se omlouváme a doufáme, že se tento koncert bude moci uskutečnit v pozdějším náhradním termínu.
                                                                 
4.8.2003                             
Pro zájemce o Moto GP v Brně - nízké ceny uvedené níže platili pouze do 31.7.2003. Nyní jsou již vstupenky k dostání pouze za normální ceny.
Dne 8.8.2003 se bude v H.C. Clupu konat koncert skupiny VETROL. Vstupné zdarma, zveme všechny na netradiční událost (viz. Akce) - KONCERT ZRUŠEN!!!
                                                                 
15.7.2003                          
Do sekce racing team přidán Milhaus a pár foto Kořkova jezdeckého umění. V sekci fotečky přidány foto volejbalového zápasu z koupaliště v Českém Dubu a z koncertu Monkey Business na Vostrově.
                                                                 
14.7.2003                          
Šampón pořádá další výlet za motocyklovým sportem a to do Brna na Moto GP 15-17.8.2003. Ceny: 490,- Kč stojí vstupenka na celý víkend na travnaté svahy, nejhorší tribuna 1090,- Kč a za 1590,- Kč je standardní tribuna s možností jít i na jakýkoliv travnatý svah. Bližší informace rád poskytne Šampón na hcracing@email.cz.
                                                                 
3.7.2003                             
Hola Hola Vážení čtenáři:) S úlevou Vám musím oznámit, že po dlouhé době nejistoty bylo potvrzeno konání tradičních Slavností léta!:) Konat se budou o tomto víkendu (4.7.-6.7.2003) na obvyklém místě. Jste zváni:)
                                                                 
10.6.2003                          
Díky upozornění návštěvnice z Turnova jsme odhalili zákeřného tiskařského šotka který způsobil že se fotky z Pyžamového mejdanu po kliknutí nezvětšili. Chybu jsme neprodleně opravili, takže by se již fotky měli zobrazovat tak jak mají (ještě jednou děkujeme). Navíc jako bonus přidány foto z Kořkovi, Kokoskovi a Šampónovi bouračky (sekce fotečky). Ostatně v sekci fotečky toho přibylo trochu více.....

30.5.2003                          
V sekci racing team nám přibylo foto Kořky a jeho krásné "nové" CBR 600 FS. Přejeme Kořkovi aby mu dlouho vydržela a neskončila jako ta minulá mašina!:)
                                                                 
19.5.2003                          
Tak Sraz motocyklů do 50 ccm ročník 2003 máme za námi... Myslím že proběhl velice úspěšně. Ti co tam byli neprohloupili a skvěle se pobavili a ti co nepřijeli udělali velikou chybu! Lepší sraz už tenhle rok nezažijete. Můžete se podívat na pár foteček z akce. ale hlavně: příští rok musíte všichni přijet zas! Vaše pocity a zážitky ze srazu nám můžete poslat na náš email: hcracing@email.cz. Pokud máte nějaké pěkné fotky ze srazu pošlete nám je také...
                                                                 
25.4.2003                          
První foto v sekci RACING TEAM - Šampón a jeho mašina! Také se nám objevili obrázky v sekci FOTEČKY.
                                                                 
1.4.2003                             
H.C. Club pořádá dne 10.5.2003 (sobota) Sraz motocyklů do 50 ccm - viz rubrika akce:) Všichni jste zváni! Ale pozor! Vjezd povolen POUZE motocyklům do obsahu 50 ccm, stáří nerozhoduje, čím starší tím lépe!:) Odtahové vozidlo zajištěno!
                                                                
1.12.2002
Na vědomost se dává že dne 21.12.2002 pořádá slavný H.C Racing club v prostorách nechvalně známé H.C. putiky galavečer Pyžamovej mejdan! Vstup pouze v noční košily!:)
                                 
1.5.2002
Tak a je tu výroční první ročník Srazu kozích dechů - motocyklů do objemu 50 ccm! Předběžná účast neuvěřitelných 70ti fichtlů právě vytažených z křoví potrzena!

0 komentářů:

Okomentovat