středa 17. dubna 2013

Archiv 2007 - 2009


 09.06.2009                                       
Na stránkách http://picasaweb.google.com/hcracing.cz/ naleznete fotky z letošního fichtl srazu. Účastníkům oc děkujeme že s námi vydrželi i přes ne uplně ideální počasí:).
- štany
                                                                 
21.05.2009                                        
Máme tu první menší změnu programu:) Vyskytly se problémky s domluvou vystoupení kapely Bobr chutná 2X, takže nakonec místo nich nám zahraje kapela SIBET (měli jste možnost je slyšet na HC Čarodějnicích, kde si je všichni chválili:)
Pak info pro zájemce z řad motocyklistů vlastnících silnější stroje - na našem srazu jste také samozřejmě vítání, pouze vás požádáme o ohleduplnost k majitelům slabších strojů a při spanilé jízdě vás požádáme o jízdu na konci kolony a uvnitř areálu o pomalou jízdu a žádné blbiny (což ale platí pro všechny - bezpečnost především).
Další info ke srazu zde
- štany
                                                                 
05.05.2009                                        
Máme tu další info k blížícímu se srazu :)
Takže:
8. Celosvětový motorkářský sraz do 50 ccm
6. 6. 2009 Všelibice u Českého Dubu
Start v 9:00 hodin
Dopolední program pro děti plný soutěží
Hlavní cena ze slosovatelného vstupného atraktivní "BIKE"
Vstup 120 Kč (děti zdarma) - Slosovatelné vstupné
Kapely:
SIBET
OLYMPIC revival
Atraktivní soutěže o spoustu hodnotných cen :)
Další informace na tel. 608 216 952
Hledáme hlavního sponzora!
Bližší informace k možnosti sponzoringu a propagace na tel. 608 216 952 či na emailu: hcracing@email.cz
Těšíme se na Vás! (na návštěvníky i na sponzory :)
- štany
                                                                 
09.12.2008                                        
Zdar nazdar lidičky, už je znám termín dalšího Fichtl srazu - ročníku 2009:) Sraz se bude konat 6.6.2009 - za každého počasí (samozřejmě je objednáno jasno slunečno, jako každý rok:).
Na termín konání i dalších ročníků jsme si stanovili pravidlo první soboty v červnu, pro snažší sladění termínů s pořadateli jiných akciček.
- štany
                                                                 
30.09.2008                                        
Na našem webovém albu http://picasaweb.google.com/hcracing.cz naleznete pár fotek z víkendové šestihodinovky. Bohužel mám momentálně k dipsozici fotky pouze z první poloviny závodu, konec a vyhlášení snad někde seženu a případně dodám...:) Luxusní jsou fotky "létajících" fichtlů:)
- štany
                                                                 
29.08.2008                                        
Termín blížící se Fichtl šestihodinovky je stanoven na 27.9.2008, pojede se po tradičním okruhu malebným okolím Všelibic, pro zpestření se bude startovat se sundanou hlavou válce :)
Pozor, museli jsme přistoupit k celkem zásadním změnám technických předpisů pro "závodní" stroje - to z toho důvodu že budeme podle posledních informací pod celkem bedlivým dohledem "shora", dále kvůli větší bezpečnosti účastníků...
Na start tedy budou vpuštěny pouze seriové stroje Jawa Pionýr a Mustang, s platným TP, STK, zaplacené povinné ručení, řidiči MUSÍ mít platný řidičský průkaz...
Viz. aktualizované Technické předpisy zde
- štany
                                                                 
25.08.2008                                        
Dne 30.srpna pořádá HC Clup závody v klasickém triatlonu ,,Všelibický drsňák“.Start akce 10.00 v areálu místního koupaliště.
Okruh se skládá z 50m plavání, 10km na kole a 800m běhu.
Závodit se bude ve dvou kategoriích:
První je méně náročná na jeden okruh a druhá pro zkušenější borce jakož i absolventy sportovních škol, bývalé či součastné reprezentanty na 2 okruhy.
Pár potřebných info:
Terén cyklistické části středně náročný,podklad asfalt,písek,štěrk (kolo horské či trekové), běh po asfaltu.
Startovné 50,- Kč
- vánis

Informace k blížící se Fichtl šestihodinovce dám na web co nejdříve, hned jak se mi dostane do ruky oficiální potvrzené info.
- štany
                                                                 
20.06.2008                                        
Fotky ze srazu se pomalu nahrávají na web, z kapacitních důvodů jsem je musel HODNĚ probrat a navíc vystavit na picasaweb.google.com/hcracing.cz, přeci jen mám nafoceno cca 1.600 fotek, a to by se nám nikam nevešlo. Přeji pěkné pokoukání :)
- štany
                                                                 
01.04.2008                                        
Máme tu první informace k blížícímu se Fichtl srazu 2008:
7. Celosvětový motorkářský sraz do 50 ccm
Datum konání: 7.6.2008 od 9. hodin
Místo konání : Všelibice u Českého Dubu
Vstupné 120 Kč (děti zdarma)
Hlavní cena za slosovatelné vstupné - atraktivní motocykl "PIT BIKE"
Zahrají nám kapely : WALDA GANG a BERRY
Atraktivní soutěže o hodnotné ceny po celý den - pro letošní rok jsme pro Vás připravili nové soutěže!:) Samozřejmě občerstvení bude opět zajištěno v hojné míře :)
Dále se podařilo dát dohromady technická pravidla pro letošní podzimní Fichtl 6-ti hodinovku - zde.
- štany
                                                                 
10.09.2007                                        
Akce 6h: na netu nebude uveřejněno žádné bližší info, to z toho důvodu že kapacita pretekárů je již i tak překročena a z bezpečnostních a organizačních důvodů bohužel nemůžeme přijímat další týmy, než ty které se účastnili minulých ročníků. Účastníci si jistě pamatují že již i tak byly problémy a hrozilo ukončení závodu, čemuž bychom se chtěli vyhnout, aby se 6h mohla konat i nadále alespoň v takto malém rozsahu. Týmy budou o termínu a zařazení na startovní listinu informováni jinými zdroji. K pravidlům - není plánována žádná změna, zůstávají v platnosti pravidla z minulého roku (tj. nebude se konat žádné rozřazování dle objemu, výkonu atp...). Asi to není úplně fér, nicméně cíl 6h není stát se oficiálním / seriózním závodem, jde nám především o zábavu a pěkné prožití podzimní soboty...
Děkujeme za pochopení..
- štany
                                                                 
03.07.2007                                        
Pokud nedočkavě čekáte na fotky ze srazu, pak je vaše čekání u konce. Do sekce Akce jsem přidal pár fotek. Zdaleka to nejsou všechny fotky, ale cca 1/10... Zbytek fotek bude nejspíše k dispozici na DVD.
- štany
                                                                 
27.06.2007                                        
Prosba všem návštěvníkům HC srazu, zatoulal se nám světelný mixážní pult. Toto zařízení má pro Vás minimální hodnotu, a je tedy téměř neprodejné.Jeho hodnota je pouze díky nastavení na naše světla a podium, jinak je nepoužitelné. Prosíme a žádáme případného nálezce aby toto zařízení třeba i anonymně vrátil např. na zahradu HC klubu. Za vrácení pultu nabízíme odměnu 3.000 Kč, způsob výměny si může nálezce zvolit sám (přes anonymní email, sms na mobil 608 216 952 etc…)
- h.c.racing
                                                                 
19.06.2007                                        
Další ročník Celosvětového srazu fichtlů je za námi. My všichni z H.C. z něho máme dobrý pocit a doufáme že i Vám se líbil. Chtěli bychom poděkovat všem kteří na sraz dorazili a pomohli nám vytvořit tak příejmnou atmosféru. Obzvláště pak těm, kteří dorazili na sraz na vlastním či zapůjčeném stroji již v ranních hodinách a zúčastnili se s námi spanilé jízdy, počasí totiž po ránu nevypadalo dvakrát lákavě! A pak samozřejmě také těm, kteří při odpolední přeháňce nevzali do zaječích:) Děkujeme!
Pro nedočkavce - foto ze srazu (nebo spíše malinký zlomek z pořízených fotek - z důvodu omezené kapacity webu) vystavím v průběhu příštího týdne, po návratu z lodiček. Fotek máme jen z vlastních zdrojů přez 3.000 (musím je ale ještě projít a nekvalitní vyřadit), což se nám sem samozřejmě nevejde. Uvažujeme o vydání DVD s fotkami jako takové malé lákadlo na video DVD (které ale bude hotové nejspíše až za dlouho), proto pokud budete mít zájem dejte nám vědět, ať víme jestli to má smysl nebo ne.
- š.t.a.n.y.
                                                                 
24.05.2007                                        
Odtajnili jsme informace o letošní hlavní ceně 6-tého Celosvětového motorkářského srazu 50 ccm :) Je jí SKÚTR 50 ccm - foto + technické info zde :) Nezapoměntě si na srazu koupit hodně vstupenek ať máte větší šanci ho vyhrát :)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
02.05.2007                                        
Dlouho se tu neobjevily žádné nové fotky. To by chtělo napravit. Takže ve Fotečkách je pár obrázků z Hungaroringu, kde se proháněl náš reprezentant Šampón, dojel na krásném 18. místě.
Dále v Akcích jsou fotky ze závodů Výjezd do vrchu v Hlavici (nepořádané HC...) a z rozlučky s Pěnou, před jejím odjezdem na misii do Peru:)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
10.04.2007
V sobotu jsme si zahráli Paintball, vyzkoušeli jsme si jaké to je dostat barevnou kuličkou do řepy:) Za mě musím říct, byl to mazec:) Adrenalinem nadopovaný šílenec béra postupně odhodil snad všechny chrániče (krom helmy), přál bych vám vidět jeho podlitinama označkovaný pupek:) Zde jsou nějaké fotky z akce.
- š.t.a.n.y.

                                                                 
29.03.2007                                          Jistě se už všichni nemůžete dočkat dalšího ročníku FICHTL SRAZu, tož si udělejte do kalendáře červený puntík na sobotu 16.6.2007! Bude připraven celodenní program plný soutěží za krásného počasí a výborného občerstvení, večer nám zahrají kapely AC/DC revival a Rammstein revival, tentokrát budeme mít i ohňostroj:)
- š.t.a.n.y.
                                                                 
23.01.2007                                          S novým rokem objevil náš vzkazovník i spamovací robot, proto jsem musel vzkazovník trošku změnit. Staré vzkazy bohužel padly za vlast (pro zvědavce je starý vzkazovník uložen zde - za chvíli to ale asi bude pěkně zaspamováno, promazávat už to nebudu:). Pokud se dostane spamrobot i na náš nový vzkazovník, bude přístup do něj povolen jen pod heslem (nebojte, nebude nijak složité:).
- š.t.a.n.y.

0 komentářů:

Okomentovat